Skip links

Audrey De Bock is de beste in het Azelhof

Audrey De Bock is aan een top seizoen bezig! Of het nu een Gouden Laars, Gold League of Beker van België competitie is, telkens weet ze zich wel te klasseren dit seizoen! De dochter van Valentijn De Bock won daarnet op de Gold League manche van het Azelhof de 1m35 rubriek. Van de 104 deelnemers was zij de beste met Domino. Het zag er lang naar uit dat Bart Clarys, twee weken geleden nog goed voor winst in de Beker van België, zou winnen maar hij moest met Best Mix Evana uiteindelijk tevreden zijn met de 2e plaats. Vincent Lambrecht reed Dylan naar de 3e plaats en Zafira naar de 6e plaats. Voor Anthony Wellens was er een 4e plaats met Hidra van den Uilenbos. Yentl Baert en Fantast van het Indihof gingen als 5e snelste door de finish.

Bron Equnews

This website uses cookies to improve your web experience.