Skip links

Audrey De Bock trekt haar goede vorm door in Beervelde

De eerste dag van de 10e editie van het ‘Flanders Horse Event’ in Beervelde werd omstreeks 21 uur afgesloten met de ‘Prijs X-Power’. Van de 59 starters wisten er 22 door te stoten naar de barrage van deze 1m30 rubriek. Het waren uiteindelijk de amazones die deze 2 ster proef domineerden. Audrey De Bock, die aan een top seizoen bezig is, won met de 12-jarige Domino in een tijd van 31:03 seconden. Chloé Ockermann werd 2e (31:47) met Quipper de la Roche van haar partner Thierry Goffinet. Evy Morssinkhof eindigde met Billy D uiteindelijk op de 3e plaats in 31:67 seconden. Joris Vergauwen kon zich net als in de vorige proef ook nu weer klasseren, dit op de 4e plaats met Hardi. Johan De Molder nam de 5e plaats voor zijn rekening met Goldfee.

Bron Equnews

This website uses cookies to improve your web experience.