Skip links

Hattrick voor de jarige Audrey De Bock

“Wat Geoffrey Cobbaut kan, dat kan ik ook”, moet Audrey De Bock daarnet gedacht hebben. Nadat Cobbaut al drie dagen op een rij in Beervelde won, deed De Bock nu net hetzelfde. Op de dag dat zij haar 21ste verjaardag viert wint zij nu de 1m40 ‘Prijs Holliday Inn’. Dit keer won ze niet met Domino zoals de voorbije dagen, maar wel met de 9-jarige Gipsy King (v. Wandor vd Mispaelere). Het duo verscheen als derde in de ring en niemand wist hun tijd van 36:34 seconden te verbeteren. De 2e plaats (37:20) was voor de jonge talentvolle Axel Vandoorne met Baileys Louis. Rob Heijligers werd voor Nederland 3e met Zeline. De top 5 werd vervolledigd met Joy Demuynck (Expensif Willy vh Polderhof) en Joris Vergauwen (Hipoliet vd Koelaar).

Bron Equnews

This website uses cookies to improve your web experience.