Skip links

Vijfde plaats voor Isibel D’O in de Beker van België 7 jarigen

Het laatste kampioenschap in Gesves is omstreeks 19 uur afgelopen. Dit was de ‘Beker van België’ voor 7-jarige paarden. De finale werd over twee omlopen afgewerkt, daarin kwamen alle foutloze combinaties en diegene met 1 strafpunt terug.
Uiteindelijk bleven er maar 2 combinaties foutloos en daarvan was Christophe Vanderhasselt de snelste met de Air Jordan dochter Identity Vitseroel. Deze merrie komt uit de eigen fokkerij van de familie Vanderhasselt. Vorige maand wonnen zij de manche van de STX Cyclus op hun eigen sportstal in Wambeek.

Fredric Vernaet eindigde op de 2e plaats met Beijing Z (v. Bamako de Muze). T&L kocht deze ruin dit seizoen nadat fokker Marc Bellemans enkele succesvolle manches van de cyclus hiermee had gelopen. De moeder van Beijing is Whoopy C waarmee Yves Vanderhasselt in het verleden vele internationale successen behaalde.
Met 1 strafpunt voor tijd dat hij in de eerste manche had behaald, werd de Rostal ruiter Jorik Vervoort 3e met Inuues van de Faunushoeve (v. Borus vh Kluizebos).
De top 5 werd vervolledigd met Thomas De Wit (Inette LVP) en Jonna Ekberg (Isibel D’O).

Bron Equnews

This website uses cookies to improve your web experience.