Skip links

Drie cycluswinnaars bij de vierjarigen

Zo zie je maar. Elk parcours moet gereden worden. Slechts drie van de zes leiders reden na de laatste manche in Gesves foutloos over de meet. Cycluswinst wordt gedeeld door Mama Mia de Septon & DB, Cascrimoso en HG Des Aulnes Z. Mama Mia is een Inschallah de Muze uit Fananka-A, gereden door Valentijn De Bock. Die reed ook de volle zus Mezina DB acht keer nul op negen. Vanessa Casais heeft twee paarden met negen op negen. Het gaat in de eerste plaats om de Z-gekeurde hengst Cascrimoso (Casario II), een halfbroer van wereldtopper Lacrimoso HDC van Patrice Delaveau. Haar tweede paard HG des Aulnes Z is een zoon Hoegie vh Bergsken.

Intussen sprongen bij de vijfjarigen al enkele paarden hun negende nulronde. F-La Belle Z (Figo de Muze) en Valentijn De Bock maakten het werk af voor VDB Equestrian Stables. Walter Lelie zit in de kopgroep met Le Diamant Horta (Diamant de Semilly). Benny Naessens (Conlord Z) en Yves Vilain (Freesby de Vy) zitten er ook bij. Het tweede deel van de laatste proef vijfjarige paarden wordt vanochtend nog afgewerkt in Gesves, dus het complete resultaat is er nog niet.

This website uses cookies to improve your web experience.