Skip links

CSI Tryon: Voormalig paard van Audrey De Bock wordt tweede in U25 Grand Prix

In Tryon werd zonet de de grote prijs voor ruiters van 25 jaar en jonger gereden. 25 combinaties kwamen aan de start en tien van hen stootten door naar de barrage.

In die barrage was het Garza Eugenio die met Lawfull Z naar de overwinning reed. Dit duo sprong een foutloze barrage in 39,05 seconden. Hiermee waren ze niet iets sneller dan Taylor Alexander die met Gipsy King op de tweede plaats eindigde. Gipsy King is een BWP’er en het voormalig paard van Audrey De Bock, die in ons land op nationaal niveau uitkomt. De derde plaats was voor Emanuel Andrade en Bon Jovi. Ook zij bleven van het hout en finishten in 39,57 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Paris Sellon (Belle) en Eugenio Garza (Armani SL Z).

Bron Equnews

This website uses cookies to improve your web experience.