Skip links

Alexandre Sueuer en Girl Power dankzij Niki Geenens, Audrey De Bock en Femke D’Hoore op Stal Hulsterlo.

Afgelopen weekend verzamelden opnieuw heel wat regionale springcombinaties bij Wim Smet op Stal Hulsterlo in Meerdonk. In de 1.35m hoofdrubriek sprong Alexandre Sueur naar de overwinning met Juicy VV (v. Ugano Sitte). Tot kort werd Juicy nog uitgebracht door Joe Clee. Anthony Wellens volgde op de tweede plaats met Fausto van t Verahof (v. Toulon) en strandde zo op het podium voor Femke De Graaf in het zadel van Joker van de la Rosteehoeve.

Girlpower overheerst in de 1.25m

In de 1.25m rubriek waren de amazones iets sneller als de mannelijke collega’s. Niki Geenens schreef er opnieuw de overwinning op haar naam. Op de rug van Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) ging ze LRV-amazone-in-form, Femke D’Hoore vooraf. D’Hoore strandde op de tweede plaats met High Wind van t Schrijberg (v. Toulon). Vincent De Vlieger vervolledigde het podium met Flying Picasso.

De familie De Bock domineerde het podium in de 1.15m rubriek. Equteam-amazone, Audrey De Bock en Diamond Rose ging haar vader Valentijn De Bock vooraf. Toch moest ze nog één amazone voor zich dulden. Niki Geenens snelde ook in de 1.15m proef naar de overwinning. Ditmaal in het zadel van Gazelle van de Vaulenberg. Valentijn De Bock vervolledigde het podium met Diamond van het Schaeck.

Bert Mathys schreef de 1.05m overwinning op zijn naam. Samen met Cookie ging hij Nina De Buck met Chocolata van de Vrombautshoeve en Andreas Baum met Volumia vooraf. Evyleen Smets haalde de overwinning in de 0.95m met Udora.

Bron Equnews

This website uses cookies to improve your web experience.