Skip links

Nadal Hero winnaar Pavo hengstencompetitie 4 jarige paarden

Niet alleen de BWP hengstenkeuring maar ook de finale van de PAVO hengstencompetitie kleurt vandaag de piste van Stal Hulsterlo. Nadat de 33 nieuwe hengsten bekend werden gemaakt en de Siegerhengst werd gekroond kwamen 33 hengsten aan de start in de finale voor de 4-jarigen.

In totaal waren er maar liefst tien winnaars van deze jaargang bij de vierjarigen van de PAVO hengstencompetitie.

Dit zijn de combintaties; Cascos (Colman x Casco) met Bob Janssens, Casello vd Helle (Casalito x Caretino) met Indy Van Nerum, Django Ste Hermelle (Upercut Kervec x Andiamo) met Rodrigo Bass, Nadal Hero & DB (Kannan x Polydor) met Audrey De Bock, Navajo van ’t Vianehof (Vagabond de la Pomme x Cash) met Walter Lelie, Casallini (Casall x Cassini I) met Emile Brouwer, Nero (I’M Special de Muze x Indoctro) met Jordy Oostvogels, Cortez del Mar Z (Captain van Overis Z x Vigo d’Arsouilles) met Guy Beyers, Gallardo (Galayo la Silla x Count Grannus) met Philip Gysbrechts en Never Alone van ’t Heike (Indoctro x Grandeur) met Charlotte Neuts.

Bron Equnews

This website uses cookies to improve your web experience.